sportK - lørdag den 15. januar 2022 18.00 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  

Kolding IF vandt lokalopgøret
FORSKELLE  : Tempo, fart og bredde blev afgørende
  

Håndbold 3. division herrer, Kolding HK/KFUM-Kolding IF 23-28 (12-15)
stillinger undervejs..: 4-3, 8-8, 11-12, 13-16, 18-19, 21-23.


Kolding IF var favoritter i lørdagens kamp i Pulzion (tidl. KFUM Hallerne). Og de vandt da også. Helt fortjent.. Men kampen var mere lige end cifrene antyder. KH/KFUM kæmpede og fightede forbilledligt gennem hele kampen, og trods det, at man kom bagud 19-23 et stykke ind i anden halvleg, fik man vendt skuden. KH/KFUM kom op på 21-23 og skabte spænding med knap ni minutter tilbage. Men ak og ve. Omkring de 25 minutter af anden halvleg indkasserede holdet en dobbelt udvisning af Rune Andersen og Kevin Wonsild. Det blev afgørende. Kolding IF bragte sig på 27-21 og afgjorde kampen her.

FORSKEL

Ingen tvivl om at Kolding IF præsenterede en langt større bredde end KH/KFUM, der har problemer på spiller fronten.

- Vi har for det første spillere ude med skader. Og så mangler vi nogle "fødte" fløjspillere. Vi mangler noget bredde lige nu, og det koster, sagde cheftræner Jonas Halldorsson.

Så på mange områder er det op ad bakke for hjemmeholdet, der ligger med to point i bunden af rækken. Det er bestemt ikke helt håbløst, men der skal snart vindes nogle håndboldkampe. Ellers rykker holdet ud af rækken.

Kolding IF spillede en fin gang håndbold. Masser af tempo, hurtige kontraløb og helt klart mange unge spillere, som har en god fremtid. Bedst for KIF var topscoreren Andreas Bech Elbæk ( ni mål) samt Albert Thanning.

Hos KH/KFUM var der især tre spillere, som lyste op.

- Jeg synes, Andreas Nyrup, Rasmus Lilleholt og specielt målmand Karsten Tietje var meget fremtrædende. . Og jeg er meget tilfreds med indsatsen generelt. Vi var gode i vore tilbageløb og stod godt bagtil, lød det fra cheftræneren.

Målscorere for KH/KFUM Kevin Wonsild 4, Rune Andersen 4, Andreas Nyrup 4, Rasmus Lilleholt 3, Torben Mathiesen 2, Mathias Dinesen 2, Paw Kruse 2 og Henrik Kreutzmann 2. Og så skal det lige med, at Andreas Nyrup, der gjorde det fremragende på venstre fløj, oprindelig slet ikke er fløjspiller. Han er bagspiller !

Næste kamp den 25. januar i Kerteminde.

JUBILARER

Inden kampen blev tre spillere hyldet. Rune Andersen for 125 kampe for klubben, Paw Kruse for 100 kampe, mens Mathias Kolby har spillet 50 kampe. SportK.net ønsker tillykke.