sportK - mandag den 17. januar 2022 18.30 - tekst Michael Juncher - foto med TAK lånt fra Kolding IF Women's facebook   

Sofie Thrane Hornemann vender hjem til Kolding
OFFENSIVEN : Kolding IF Women er bedre stillet offensivt
  

Den 19 årige Sofie Thrane Hornemann vender hjem til Kolding og tørner nu ud for Kolding IF Women. Hornemann rejste til HB Køge sidste sommer, men nu er hun tilbage. Sidste sommer var det KoldingQ hun forlod - nu er det så Kolding IF Women, hun vender tilbage til.

Det kan man læse på klubbens hjemmeside, hvor talentchef Frederik Lund udtrykker stor tilfredshed med dagens signing. Og det har været vigtigt for klubben, at man fik tilført noget ekstra til offensiven, der jo blev svækket, da Sille Fuhlendorff som bekendt for nylig skrev under på en kontrakt med en italiensk klub.

Sofie Thrane Hornemann har allerede været til træning i Kolding. Hun kender de fleste af spillerne i truppen, og hun var også under cheftræner Jesper Bisgaards vinger i sin ungdomstid i KoldingQ.

Cheftræner Jesper Bisgaard er meget tilfreds.

- Du kan roligt skrive, at jeg er en meget glad træner, sagde han, da vi fangede ham efter træningen.

- Jeg synes, det er fantastisk, at hun er hjemme igen. Hun tog sin chance i sommer, tog til Køge og gav det en chance. Hun havde selvfølgelig håbet på at få mere spilletid. Mon ikke vi kan gøre det bedre? Jeg tror på hende. Hun er en smule bagud os i forhold til træning, men hun skal bare knokle på, klø på, og så vi skal nok få hende bygget op igen, lød det fra Bisgaard, der også kommenterede lodtrækningen i Sydbank-Pokalen.

- Det ser godt ud for os. Men vi skal altså først slå FC Nordsjælland. Kan vi ikke det, så er jo ligegyldigt. Og det har han jo ret i.

SportK.net vil gerne rose Kolding IF. Denne signing er ganske enkelt rettidig omhu. Well done !!

Skal Kolding IF Women i pokalfinalen igen ?

Den 5. marts har Kolding IF Women hjemmebane i kvartfinalen i Sydbank Pokalen mod FC Nordsjælland. Vinder de den kamp, så skal holdet i semifinalen møde vinderen af kampen mellem B 93 og FC Thy Thisted.
Man skal have respekt for alle hold. Men en finaleplads er overhovedet ikke usandsynlig her.