sportK - søndag den 9. januar 2022 16.45 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


Poul Arne Aagaard er flot spillende for tiden og får flot udbytte af fire træningspas ugentligt

God weekend for hold 1.
Hold 2 tabte igen
TO SEJRE : Hold 1 holder godt fast i toppen. Hold 2 fik som ventet et nederlag imod Bristol
  

Keglebillard elitedivisionen :

Asaa-BK Frem 1 2-6

Taberen her var Bent Sørensen, det tabte 702-800. Tæt på, men alligevel langt fra en sejr. Sebastian Skøtt spillede skidt lørdag, men han var langt bedre med i Asaa og vandt 800-726.

- Sebastian lagde ud som død og djævel, men de sidste fire indgange var skidt. Her fik han tre streger. Det kunne godt have kostet sejren, lød det fra Kent Erichsen, der har lagt godt fra land her i det nye år.

- Jeg slog min gamle rival Martin Kristensen med 800-196. Det var i fire indgange, men jeg burde have lukket i tredje. Og så havde Per Jensen sit besvær mod Lars Tribler, der lavede 410 i sit første udlæg og lagde pres på Per. Heldigvis fik han styr på det og vandt 800-554. Så vi holder os oppe i toppen med to gode sejre i weekenden. Næste runde om 14 dage har vi hjemmebane mod såvel Gilleleje og Vejby. Vejby er nummer et og godt kørende. Spændende hvad vi kan gøre mod dem, lød det fra Kent Erichsen, der havde dagens største serie på 534.

BK Frem 2-Bristol 2-6

Dagens sejrherre her var Poul Arne Aagaard. Han vandt 800-654 mod stærke Jan Szymula. Poul Arne træner fire gange om ugen i øjeblikket, og han er vor bedste spiller lige i øjeblikket, lød det fra Allan Kjærsgaard, der var kommet i menneskehænder mod Johnny Hansen.

- Johnny lagde ud med at lave 800 point. Så det skulle jeg så også lave for at få en uafgjort. Det lykkedes ikke helt, for jeg nåede kun fire point. I øvrigt var det 96. gang, at Johnny laver 800 (!!) , fortalte Kjærsgaard.

En anden Kjærsgaard, Benny, tabte 528-800, mens Ulrik Schlünsen var i menneskehænder hos Brian K. Nielsen, der vandt 800-122.

- Vi spiller igen om 14 dage hjemme mod Korsør og Nyborg. Nyborg er bundhold med os lige oven over. Så kan man så ikke kalde den kamp for en topkamp i bunden, spurgte Allan Kjærsgaard.

Jo Allan Kjærsgaard. Det kan man godt!