sportK - torsdag den 14. april 2022 16.00 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  


André Jepsen forsøger sig i første halvleg, mens gæsterne stadig førte 0-2

God moral, da Kolding IF vendte
0-2 til en 4-2 sejr
I SIGTE : Toppen er i sigte. Bunden længere væk
  

Fodbold jyllandsserie 2, Kolding IF-Bramming 4-2 (1-2)

Starten var ikke så lovende.

- Bramming's to mål fik de for nemt, sagde cheftræner Pete Buhl Madsen, der på dagen havde fået to spillere fra førsteholdstruppen, Rasmus Nissen og Oscar Stentoft, med.

- Det er fint for os. Rasmus Nissen bad selv om at spille for os i dag, da han gerne ville have noget spilletid. Det er ikke altid, at vi får nogen ned til os. Men jeg vil gerne sige, at de gange, det er sket, har det været godt for spillerne og for os. Som hovedregel skal vi bruge vor egen trup, men vi er altid parat til at hjælpe til, lød det fra cheftræneren.

Begge de nævnte spillere viste deres værd. Således var det Oscar Stentoft, der reducerede inden pausen, og kort ind i anden halvleg udlignede Rasmus Nissen.

Henrik Zaulich Madsen bragte sit hold på 3-2, mens det var unge talentfulde Mads Kath, der lukkede festen med målet til 4-2.

- Et meget flot mål. Karth drejede bolden helt op i det lange hjørne. Vi burde slet ikke have været i vanskeligheder, for dette var et studie i brændte chancer. Vi skulle og burde have vundet større. Nu fik vi en god afstand til de to bundhold i rækken og kan koncentrere os om at spille med i toppen. Vi har en vanskelig kamp lørdag den 23. april i Herning, hvor vi spiller på kunstgræs mod et Herning Fremad-hold, der spillede i danmarksserien for nylig, lød det fra Pete Buhl Madsen, der fremhævede Søren Zachariassen, Rasmus Nissen og Oscar Stentoft.