sportK - fredag den 15. april 2022 20.00 - tekst Michael Juncher - friskt foto lånt fra Kolding IF Women's web    

Kolding IF bød HB Køge op til dans. Men først efter pausen
ROS : Der var ros fra HB Køge efter kampen
  

Fodbold Gjensidige Kvindeliga, HB Køge-Kolding IF 3-1 (2-0)

Hvis nu Sofie Thrane Hornemann havde scoret til 2-2 i anden halvleg, så kunne det have blevet rigtigt sjovt. Det gjorde det så ikke. Stolpen tog fra. Og i stedet for 2-2 blev det 3-1 til hjemmeholdet. Og selvfølgelig var det Kyra Carusa, målslugeren, der satte tingene på plads.

Forud var gået en første halvleg, hvor tingene ikke kørte Kolding IF's vej.

- Første halvleg tilhørte helt klart HB Køge. Det var som om, at tempoet her var for højt for os. Og vi markerede os ikke nær nok i duellerne og havde svært ved at følge med, sagde cheftræner Jesper Bisgaard efter kampen. Han og spillerne måtte se først Madalyn Pokorny og siden Cornelia Kramer score til 1-0 og 2-0. hvilket også var pause facit.
 

- Efter pausen skete der noget. Vi satte en ekstra spiller ned på midtbanen. Det var godt for os, og hele anden halvleg var vi rigtig godt med. Så da Sofie Thrane Hornemann reducerede til 1-2, fik vi rystet HB Køge. Lidt efter den scoring havde Hornemann endnu et forsøg, men desværre for hende og os ramte hun stolpen. Og vi havde faktisk nogle gode tilbud ud over det. I stedet kunne HB Køge lukke og slukke med Carusas mål til 3-1. Vi kan tage herovre fra med god samvittighed ovenpå de sidste rigtig fine 45 minutter. Og vi fik da også ros fra HB Køge efterfølgende. Den ros kan vi sagtens bruge til noget, sagde Jesper Bisgaard.

Som antydet sparede han nogle spillere fra start. Mille Jusjong, som også var på tur med U19 landsholdet (omtalt i foromtalen til denne kamp) var slet ikke med på turen. Og såvel Sarah Thygesen som Emma Veletanlic startede på bænken. Veletanlic blev helt sparet, mens Sarah Thygesen kom ind i anden halvleg. Det samme gjorde Juliane Gade, Signe Boysen og Ida Guldager.

- Nu tager vi hjem og hviler ud til mandag, hvor vi gerne skulle have en sejr hjemme mod FC Nordsjælland, lød det fra cheftræneren.

Den kamp kan I læse mere om i foromtalen på søndag.


Sofie Trane Hornemann
(arkivfoto : sportK)