sportK - søndag den 17. april 2022 20.00 - tekst Michael Juncher   

Dobbelt op. Først spiller herrerne
og så slutter kvinderne mandagsfesten af
FCN : FC Nordsjælland vandt sidst, de var her. Nu må det absolut være tid til revanche
  

Mandag 2. påskedag 17.00, Autocentralen Park :
Fodbold Gjensidige Kvindellga, Kolding IF-FC Nordsjælland


Sidst FCN var på Autocentralen Park vandt holdet og slog dermed også Kolding IF ud af pokalen. Nu er det revanchetid. Er man klar til det?

- Jeg har alle spillere klar. Absolut ingen skader. Sidst tilbagekomne er Mathilde Gaarn Hansen, men vi har en kamp mere allerede lørdag hjemme mod Fortuna, så vi lader hende stå over en kamp mere, så hun er 110% klar, lyder det fra cheftræner Jesper Bisgaard.

- Vi har haft en fantastisk dejlig gang træning i dag søndag i solskin og varme. Vi har løbet let, strakt godt og grundigt ud, spillet lidt bold og også set noget video på FCN. Vi mangler lige at komme lidt højere op i gear. Vi ved FCN er dygtige på bolden, mens vi på den anden side skal blive bedre på den og forsøge at kreere nogle flere chancer. Vi har spillet nogle gode kampe mod FC Thy-Thisted og Brøndby og så en rigtig god anden halvleg imod HB Køge. Vi er på vej i den rigtige retning, mener Bisgaard.

FRA NORD TIL MIDTBYEN

Kvinderne har været tilknyttet Kolding IF siden engang i efteråret og spillet kampene på Autocentralen Park. Men man har trænet på Fynske Bank Arena og haft alle remedier, ting og sager der.

- Nu flytter vi helt officielt. Alt er nu flyttet ned til Kolding IF, hvor vi også skal træner fremover. Vi har også fået stillet nogle lokaler til rådighed. Lokaler, som tilhører kvinderne. Og selvfølgelig omklædningsrum. Nu er vi så også tættere på hele administrationen nede ved Auto Centralen Park. Det er helt klart godt for os alle, sagde en tilfreds Jesper Bisgaard.

SOFIE

Sofie Thrane Hornemann har spillet rigtig godt på det seneste. Hun scorede til 1-2 i Køge og havde efterfølgende et farligt forsøg på stolpen.

- Og det er helt fortjent, hun er kommet på rundens hold. Hun arbejder hårdt til træningen og hårdt i kampene, hvor hun er god til at hjælpe sine holdkammerater. Hun er virkelig i fremgang og en meget vigtig spiller for os, mener Jesper Bisgaard.