sportK - torsdag den 5. maj 2022 22.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


 

Igen en super præstation af
Kolding IF's U19
MEN.. : Det var ikke lige nok mod stærke Viborg, der er rækkens tophold
  

Fodbold U19 drengedivisionen, Viborg-Kolding IF 1-0 (0-0)

- Det var en god kamp igen. Vi spiller lige op med Viborg, der fører rækken, og ret beset burde vi have fået et eller andet med os hjem. Det havde drengene fortjent, sagde en, trods nederlaget, rigtig godt tilfreds cheftræner Jonas Kamper.

Han havde på dagen ikke mindre end fire U17 spillere med. Den ene af dem, Elias Valentin Andersen, er med til daglig, men tre andre purunge havde fået chancen.

- Det handler om, at vi skal prøve at lave en transsision af disse U17 spillere. Vi skal forsøge at lette overgangen fra U17 til U19, og i dag fik nogle af dem prøvet sig selv af på et højere niveau, end de spiller i til daglig. Og de gjorde det godt. I aften fik jeg en masse gode svar, lød det fra Kamper.

- Vi fik en god start og havde fra start et par rigtig store chancer. I det ene tilfælde havde Viborg en dobbelt redning, og i det andet en trible redning. Her kunne vi med mere held have været kommet foran. Første halvleg synes jeg, vi er bedst. Efter pausen satte Viborg nogle spillere, som er på kontrakt hos Viborg, ind. Vi mistede lidt kontrol, men vi er hele tiden med. dette var en mega vild kamp, og jeg er pavestolt af mine spillere.. Vi har en fantastisk gruppe med et stort potentiale. Jeg lovpriser præstationen og indsatsen, sagde Jonas Kamper.

Der er kamp igen bededag fredag den 13. maj, hvor B 93 kommer til Kolding.