sportK - torsdag den 5. maj 2022 21.15 - tekst & friske fotos Ole Sørensen (c)  


Mathilde Jensen igennem på en aften, hvor ikke meget lykkedes for hende. Hun forblev uden scoring efter sine fem forsøg

KH/KFUM er ude af pokalturneringen
VENTET : Helt som ventet var ligaholdet Skanderborg en alt for stor mundfuld for KH/KFUM
  

Håndbold, pokalturneringen damer :
Kolding HK/KFUM (2.div)-Skanderborg HK (liga) 20-37 (10-16)

KH/KFUM sluttede årets turnering for nøjagtigt 33 dage siden. Men kunne ikke gå på sommerferie alligevel. Naturligvis fordi dagens pokalkamp af DHF er blevet fastsat til også at passe kalenderen hos dagens modstander i sjette runde af pokalturneringen, ligaholdet Skanderborg.
 

Men nu mødtes de hold så 'endelig'. Et opgør, hvor vinderen omtrent stod fast på forhånd - og hvor hele atmosfæren omkring kampen emmede af, at der reelt så ikke var voldsomt meget på spil. Det gav en håndboldkamp helt uden hverken kort eller udvisninger - og hvor der på banen adskillige gange blev givet 'high-fives' på tværs af holdene efter gode præstationer. En fornøjelse at overvære..!

KH/KFUM fulgte med i 10 minutter indtil stillingen 5-5. Fire minutter senere stod der 5-10. Og nærmere kom hjemmeholdet stort set ikke. Tværtimod...

- Vi var med i den del af kampen, som vi havde sat os som mål. Vi vidste jo godt, at når vi løb lidt tør for luft, så ville de komme buldrende. Så vi ville prøve at spille med - og så i øvrigt bare nyde kampen, have det sjovt og få én på opleveren, sagde en ganske tilfreds træner Martin Eriksen.

Især i første halvleg blev KH/KFUM presset til at stå for fladt i sit seks-nul forsvar - og det gav masser af muligheder til gæsternes skytter fra kanten af tremeteren.

10-16 ved pausen var øget til ti mål, 14-24 efter godt et kvarters spil - sågar også til femten mål ti minutter senere. Det endte med sytten, 20-37, men alligevel var Martin Eriksen tilfreds med dagens indsats. Og som undervejs både forsøgte sig med at spille syv mod seks og med to forsvars-angrebsudskiftninger. Desværre uden at det kunne stoppe gæsterne.


Hjemmeholdet havde højlydt støtte fra et par skønne unger, mens..
 


...Skanderborgs fanskare både lød og synede en del mindre.. :-)
 

Topscorere for hjemmeholdet foran de godt 70 fremmødte tilskuere var Stine Lunderskov med 6 mål - Kathrine Krath, Hana Haskic og Stine Svangaard scorede hver tre.

Og dermed kan KH/KFUM så endelig gå på sommerferie. Men i stedet for 6-7 uger som 'normalt', så har aftenens pokalkamp 'ædt' de fem uger, så de første spæde forberedelser hos holdet starter faktisk allerede om blot en uge.