sportK - lørdag den 18. juni 2022 16.45 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen  

Sejr.. og nederlag med hjem fra Hvidovre
  

Fodbold U17 drengedivisionen, Hvidovre-Kolding IF 4-1 (2-0)

Kolding IF's U17 tabte den sidste kamp i sæsonen og ender som nummer 11. 30 kampe og 39 point. 11 kampe blev vundet, fire endte uafgjort, mens 15 blev tabt. Og målscoren var 62-32. Kolding IF var bagud 0-4, da Nicolaj Bossen scorede trøstmålet.

Fodbold U19 drengedivisionen, Hvidovre-Kolding IF 1-3

Jonas Kamper's tropper fortsatte sejrsstimen. Holdet vandt de sidste fire kampe, hvor man scorede 18 gange og blot lukkede fire mål ind.

Elias Valentin Andersen, Nemo Thomsen og Mads Bo Ottesen var målscorere til 3-0, inden Hvidovre fik trøstmålet.

Facit : 15 vundne kampe, tre uafgjort samt 12 nederlag og en målscore på 60-54 er de nøgne fakta. Holdet fik 48 point for de 30 kampe.

DESVÆRRE

...vidste sportK.net ikke, at de to hold spillede allerede torsdag aften i Hvidovre. Kampene var da oprindelig fastlagt til lørdag, ikke? Vi plejer at være ret gode til at "bladre" igennem og kigge efter netop andre datoer på spilletidspunkter. Men lige nøjagtig disse to så vi ikke. Så de eneste ting vi har fra kampene, er hentet fra DBU-siden.

Et lille hjertesuk kunne være, at sportK.net bruger en masse tid på at skrive om sport i Kolding-området... uden at tjene en bøjet femøre på det... Så det ville have været en stor hjælp, hvis nogle havde sendt bare en sms med de ændrede spilletidspunkter. Og det tager altså ikke lang tid, vel? !!

Men sådan er der så meget !

Uanset hvad... sportK.net lukker for denne lørdag. GOD SOMMER til spillere, trænere og andet godtfolk fra U17 og U19.