sportK - lørdag den 18. juni 2022 16.00 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen  

Seest klarede ikke skærene
NEDTUR : ...for ned i serie 3 går det for Seest Boldklub efter 4-1 nederlaget i Skibet
  

Fodbold serie 2, Skibet IF-Seest B 4-1 (2-0)

Der skulle meget, meget mere end matematik til at redde Seest Boldklub ud af kniben fra sidstepladsen inden sidste spillerunde. Og matematikken blev overflødig, da Seest tabte opgøret med 4-1 efter 2-0 ved pausen. Og efter 'den kamp, vi plejer at spille'....

- For den lignede nemlig helt alle de andre, Vi er klart det bedste hold mellem felterne, vi har bolden - de har målene - og vi taber igen på vores mangler i de to målfelter.

Seest kom bagud 1-0 på et - mente Mathiesen - noget tyndt dømt straffespark. 2-0 blev det også før halvlegen, inden Seest's topscorer Nikolai Zederkof fik reduceret til 2-1 på et nyt straffespark.

- Og derfra skal vi jo satse voldsomt fremad, så der var 'åben dør' i forsvaret. Det udnyttede Skibet så to gange til slutresultatet 4-1, men mere rimeligt havde nu været 6-5 !

- Og jeg har intet at udsætte på den hér trup i et forår, hvor vi kun har haft fjorten mand til rådighed - og halvdelen af kampene er stillet med kun elleve mand. Alligevel er vi aldrig blevet kørt ud på 'røv og albuer' men har spillet med i alle kampe. Og du kender mig jo - nedrykningen er fin nok. Den får i hvert fald ikke mit 'pis i kog'. Og véd du hvad? Vi har i foråret afholdt elleve tredje halvlege. Og dem har vi vundet alle sammen, sagde Henrik Mathiesen med trods alt masser af smil i stemmen.

God sommer deroppe :-)


slutstillingen i serie 2 pulje 21 er lånt fra dbu.dk