sportK - tirsdag den 21. juni 2022 22.00 - tekst & friske fotos Ole Sørensen (c)  

Dalby tabte efter straffespark
UDE : Dalby kan gå på sommerferie uden at tænke på mere pokalfodbold i år
  

Fodbold pokalturneringen :
Dalby GF (s2)-Give Fremad (s1) 2-4 efter straffespark (0-0 i ordinær kamp)


SÅ kan Dalby endelig gå på sommerpause..! Forårets sidste forpligtelse var tirsdag aftens pokalopgør imod Give Fremad, der til dagligt spiller en række højere i serie 1. Det var dog svært at få øje på undervejs..!

Niveaumæssigt var der nemlig ingen synlig forskel at se på banen i en kamp, hvor der var uendeligt mellem 'højdepunkterne. Kun en enkelt chance til hvert hold havde fundet vej til blokken. Give havde bolden i Dalby's mål kort efter pausen - men blev fløjtet for offside. Dalby's Carsten Mørk havde en gylden mulighed fri foran mål kort før tid - men måtte se gæsternes målvogter Jan Rasmussen klare situationen med en fodparade. Så det blev ved 0-0 efter ordinær spilletid.
 

Så derfra gik holdene direkte til straffesparks-konkurrence med fem spark til hvert hold. Hér fik Dalby en rigtig 'møgstart', da holdets anfører Arnel Velintanlic sparkede ved siden af mål. Men fik igen bragt balance i regnskabet på gæsternes fjerde spark, da Dalby-målvogter Nicolai Salling snuppede Kristoffer Larsen's spark. Lige lidt hjalp det dog, da Huseyin Øzcan gled i tilløbet i Dalby's næste spark. Og med en sikker scoring af Kasper Holt Larsen på Give's sidste spark blev Dalby's femte spark overflødigt.

Give vandt opgøret 4-2 og er en runde videre. Jeg spurgte Dalby-træner Ken Højland om det trods alt var et okay resultat at gå på sommerferie på.

- Ja, det synes jeg. Det var en modstander fra en højere række - og i dag havde jeg kun 11½ mand spilleklar efter afbud og skader. Vi ville gerne holde nullet, tage den derfra og se, hvad der skete. Og reelt ender vi jo med at være tættest på at vinde på Carsten Mørk's store chance til sidst. Så langt hen ad vejen en godkendt match, hvor der blev løbet og kæmpet hele vejen.

- Men selvfølgelig ville jeg da gerne have vundet. Det var en ærgerlig måde at ryge ud på. Ærgerligt, at Huseyin Øzcan 'skvattede' i det tilløb.. det var bare ærgerligt...

GOD SOMMERPAUSE, Dalby


Fire straffesparksskytter ærgrer sig over Arnel's brændste straffespark
 


Dalby-målvogter Nicolai Salling snuppede Give's fjerde straffespark.
Men lige lidt hjalp det i den sidste ende...