sportK - fredag den 5. august 2022 10.30 - tekst Michael Juncher   

Premierekampen spilles i Aarhus
KVINDELIGA : Kolding IF i svær opgave ude mod AGF
  

Fredag 19.00, Ceres Park, Stadion Allé, 8000 Aarhus :
Fodbold Gjensidige Kvindeligaen, AGF-Kolding IF


AGF har været i nedrykningsspil de sidste to sæsoner. Det er ikke godt for selvforståelsen i Aarhus, og ingen tvivl om at man satser på at være med i den sjovere ende, når grundspillet er færdigt.

Kolding IF har det svært med hybrid baner. Hjemme i Kolding på Autocentralen Park kniber det med at vinde, og Ceres Park er også en hybrid bane. Gør det så AGF til favorit? Nej, der skal mere til. Men det kan udmærket blive en hård og vanskelig opgave for Kolding IF.

- Jeg tror, det bliver en kamp med masser af fight. Der skal kæmpes og arbejdes stenhårdt. Det bliver en svær kamp for os, siger cheftræner Jesper Bisgaard, der også nævner, at AGF's budget nok er en hel del større end Kolding IF's.

- Sidst tabte vi 1-2 deroppe. Det var i den kamp, at én af deres spillere hamrede et frispark langt udefra direkte i kassen. Så vi tager derop for at få revanche, lyder det fra Bisgaard.

Sofie Lybæk, den nye spiller fra AaB, kan få debut for holdet. Det kan Didde Langberg også. Didde Langberg har været udtaget til truppen en del gange, men hun er aldrig kommet på banen. Måske er denne gang lykkens gang.