sportK - fredag den 5. august 2022 10.30 - tekst Michael Juncher   

Så er der premiere. 2. division starter med en hjemmekamp mod nedrykkede Jammerbugt
SAMMENBRAGT : Jammerbugt har et hold med spillere fra mange lande
  

Lørdag 14.00, Autocentralen Park :
Fodbold 2. division herrer, Kolding IF-Jammerbugt


Efter Kolding IF's sejr tirsdag i Sydbank Pokalen med 2-0 over Esbjerg, så kommer en helt anden type klub på besøg lørdag. Jammerbugt er nedrykkere fra NordicBet ligaen, og med al den uro og splid der var i klubben sidste sæson, kan det umuligt være nogen specielt sammentømret gruppe af spillere, der gæster Kolding lørdag eftermiddag. Nordjydernes trup består af spillere fra rigtig mange lande. Og mange af dem er helt nye i klubben. Og ud fra den tese, at det bedste hold, som i HOLD, for det meste også vinder, så må sportK.net også udnævne Kolding IF som favoritter. Sådan må det være.

- Jeg håber, at mine spillere vil have det samme udtryk, som vi havde mod Esbjerg. Og det samme udtryk, som vi havde i foråret. Hvis mine spillere går på banen og gør de ting, de kan, så godt som muligt, kan det aldrig gå galt. Ingen tvivl om, at Jammerbugt vil præsentere rigtig mange dygtige individualister. Men holdet er altid det vigtigste, og her tror jeg, vi har en fordel. Publikum skal ikke forvente, at alt er perfekt. Men de kan forvente, at de, der starter, og de, der kommer ind, vil vil vise deres og holdets kvalitet på bedste måde, lyder det fra cheftræner Kristoffer Wichmann.

Der er udsigt til fire divisionsdebutanter. Yao Dieudonne, Markus Bay Jensen, Sebastian Denius samt lejesvenden fra OB Christian Vestergaard er alle i truppen.