sportK - fredag den 5. august 22.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ken Jepsen (c)  


Sofie Thrane Hornemann sikrede Kolding IF det ene point i Aarhus seks minutter før tid

Et point i Aarhus er ikke så ringe endda, Kolding IF
HORNEMANN : Kolding IF var bagud i Aarhus indtil seks minutter før tid.
Men Sofie Thrane Hornemann reddede skærene på oplæg fra Sarah Thygesen

  

Fodbold Gjensidige Kvindeliga, AGF-Kolding IF

Kolding IF fik et point med sig hjem fra Aarhus i premieren. Og det er sådan set en helt acceptabel start, for al begyndelse er svær.

Det gode gamle udtryk 'frænde er frænde værst' holder stadig. Det var nemlig hjemmeholdet, der kom bedst fra start og scorede til 1-0 efter otte minutter. Et mål, der blev sat ind af en tidligere Kolding-spiller Caroline Ahrendtsen Jensen.

- Vi manglede en del i starten af kampen, men vi kom meget bedre med efter en halv time. Og vi havde også gode muligheder. Sofie Thrane Hornemann havde et et par gode muligheder, hvor hun nok burde have scoret på den ene. Også Solveig Andersen forsøgte sig, sagde cheftræner Jesper Bisgaard.

Anden halvleg var meget bedre set med Kolding-briller.

- Jeg synes, vi sidder på anden halvleg, selv om der manglede noget struktur og rytme. Vi manglede noget flow i spillet. Men vi accepterer 1-1 heroppe, for vi kommer trods alt herfra med ét point, sluttede Bisgaard.

Og ja. 1-1 blev resultatet. Otte minutter før tid fik Sofie Thrane Hornemann udlignet. Godt for holdet, godt for hende. Hornemann fik den start, hun ønskede sig. Nemlig som målscorer. Fortsæt du bare, Sofie.
Der var debut til såvel Sofie Lybæk og Julia Amby Kristensen, der begge kom på banen efter pausen. Det gjorde Laura Høgh Faurskov og Emma Veletanlic også.

Næste kamp er søndag den 14. august hjemme mod FC Nordsjælland.
 

 
KAMPEN I TAL
5. august 2022 19.00
Gjensidige Kvindeliga
AGF - Kolding IF 1-1 (1-0)
           
9. Caroline Jensen 1-0      
           
      1-1 Sofie T. Hornemann 84.
        Solveig Andersen 90.+