sportK - torsdag den 25. august 2022 18.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ken Jepsen (c)  

Kolding IF kvinder er videre
i pokalen
SØNDAG : Søndag kommer nyoprykkerne fra Sundby på besøg i turneringen
  

Fodbold Gjensidige Kvindepokalen, Varde (1. div.)-Kolding IF (liga) 1-3 (0-2)

Cheftræner Jesper Bisgaard var godt tilfreds med sejren i pokalturneringen.

- Jeg fik brugt alle seksten spillere, og vi fik ingen nye skader. Vi var i fuld kontrol og kunne have scoret flere mål. Jeg kunne have frygtet, at vi i en sådan kamp ville komme for langt ned i tempo, men det havde vi styr på, sagde han.

Målene scoret af Solveig Andersen (1-0), Pernille Sandvig (2-0), samt Sofie Thrane Hornemann (3-0).

SØNDAG

Og så vender vi os mod kampen på søndag i Gjensidige Kvindeligaen. Nyoprykkerne fra Sundby kommer på besøg på Autocentralen Park, hvor kampen starter kl. 14.00. Det er en modstander, Jesper Bisgaard har respekt for.

- Sundby er kommet fra start med to nederlag. Men begge nederlag har været på 1-2 mod henholdsvis Brøndby og Fortuna Hjørring. Holdet har fået tilført noget rutine, og kampen mod dem er meget vigtig. Som alle andre kampe i øvrigt, siger han.

Hans eget hold har foreløbig et enkelt point, som man sikrede sig i premieren i Aarhus, hvor det blev 1-1 mod AGF. Sidst tabte Kolding IF med klare 0-3 hjemme til FC Nordsjælland. I en kamp, hvor man manglede store profiler. Først og fremmest Louise Eriksen, der nu slår sine folder i Italien. Men også den nye anfører Sofie Riis, Emma Hoppe samt Ida Guldager. Det bevirkede så, at man manglede en styrmand bagtil, som kunne erstatte Sofie Riis. Det klarede Ea Rasmussen. Og det gjorde hun som udmærket. Men hun manglede altså på midtbanen.

Som det ser ud denne torsdag, så får man nogle af de skadede spillere klar. Samtidig med, at man nu har en ny spiller på skadeslisten. Nemlig Sarah Thygesen. Og det kommer oveni, at Sofie Thrane Hornemann skal afsone en kamps karantæne for sin udvisning sidst mod FCN. Så det er ikke nemt at være cheftræner Jesper Bisgaard, som i hvert fald kan glæde sig over, at slidstærke Ida Guldager ser ud til at være spilleklar. Måske også andre.

SportK.net forventer en intens, tæt affære, hvor det bliver afgørende, hvilket hold der erobrer midtbanen.