sportK - onsdag den 7. september 2022 21.30 - tekst & fotos : redigeret pressemeddelelse fra BK Trekanten KIF   

Dobbeltsejr til BK Trekanten KIF
i Helsingborg
FORNEMT! : BK Trekanten's herrer fortsætter med at sikre sig internationale sejre
  

ODENSE INTERNATIONAL

I sidste weekend deltog hele BK Trekanten's første herrehold i turneringen 'Odense International'. Ti spillere var med - og alle kom med frem til finaledagen. Og igen beviste BK Trekanten's spillere, at de hører til i toppen af bowlingeliten.

Sejr blev det dog ikke til. Thomas Larsen kom længst og sluttede stævnet på en flot andenplads.

LUCKY LARSEN MASTERS

Den forgangne weekend gjaldt det så turneringen 'Lucky Larsen Marsters' i Helsingborg, Sverige. Seks spillere fra klubbens herrehold var repræsenteret.

Nemlig Mik Stampe, Tim Stampe, Mikkel B Sørensen, Thomas Larsen, Emil Høstbo og Mathias Ankerdal.

Fire af dem klarede sig videre til finale-dagen i den bedst repræsenterede turnering i Europa, hvor alle de bedste spillere fra Europa deltog.

Mik Stampe og Mikkel B Sørensen måtte desværre give fortabt i 'finale step 2'.
Derimod gik meget bedre for Thomas Larsen og Mathias Ankerdal, som begge spillede sig hele vejen frem til finalen. Efter de to havde spillet fra klokken 8.00 stod de klokken 18.00 og skulle spille finale step 7.


Den finale blev afviklet over én serie, mand mod mand. Og denne gang gik fordelen til Mathias Ankerdal, som dermed kunne kalde sig vinder og mester af 'Lucky Larsen' efter en meget spændende finale med cifrene 245-217. Udover sejren og æren indbragte den Mathias Ankerdal 100.000 svenske kroner, mens Thomas Larsen 'måtte nøjes' med 75.000.

Sportschef Jan Andersen var stolt.

- Vores drenge bliver bare ved med at imponere! At vi i BK Trekanten kan have spillere med helt fremme i de bedste turneringer i Europa er enestående! I de sidste tre internationale turneringer har vi to førstepladser og to andenpladser - og jeg kan slet ikke beskrive, hvor stolte vi er over vores drenge. Næste udfordring venter om en måned i Frankrig, hvor vi igen krydser alt, hvad vi kan.