sportK - lørdag den 17. september 2022 18.00 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  


Martin Hedeager Jensen blev efter sidste fløjt kåret som dagens bedste hos 'de blå'. Han ville sikkert hellere have haft de tre point..!

UPS Kolding Boldklub. Nyt nederlag sætter holdet under et ubønhørligt pres.
HALVFERMS MINUTTER : En fodboldkamp varer altså 90 minutter plus ekstra tid.
Det har I glemt deroppe på Mosevej

  

Fodbold jyllandsserien 1, Kolding Boldklub-Fredericia 2-3 (0-0)

Det her bliver svært, Kolding Boldklub ! Det kan jo ikke nytte noget kun at spille én nogenlunde god ordentlig halvleg. Fodboldkampe består af to halvlege. Og med seks kampe igen og syv point op til en placering som nummer syv og seks, så ser det godt nok svært ud for klubben, der sandsynligvis må en tur ned i jyllandsserie 2 i foråret. Nu har man brugt otte kampe til at prøve at blive stabile, og det er ikke lykkedes på nogen måde. Intet tyder på, at det skal begynde at lykkes nu. Så sportK.net gætter på, at sidstepladsen bliver for svær at komme af med.

Der mangler klart stabilitet på holdet. Men der mangler også kvalitet. I den grad. Den eneste, der på dagen hævede sig op over alle de andre, var Martin Hedeager Jensen. Han var banens bedste spiller. Og han blev da også fortjent valgt som kampens spiller. Hvem skulle det også være andre end ham? En spiller som Rune Nautrup løber, kæmper og prøver at opildne samtidig med, at han skal være farlig. Men selv Nautrup kan ikke gøre det på egen hånd. Den eneste, der kan sætte ham i scene er Hedeager. Og han har travlt med alle mulige andre ting på banen. Skal selv hente boldene og drive dem frem. Så bliver der ikke meget til Nautrup at arbejde med. Og så er farligheden taget ud af holdet.

Nu, hvor Martin Riis er ude i lang tid med en skade og ikke er disponibel i denne sæson, er den sidste, man kan sætte sin lid til, den stadig skadede Dennis Johansen. Kommer han tilbage? Svaret blæser i vinden...

Alle tre mål til Fredericia skete efter fejl og laden stå til. Hvor er vildskaben blevet af, Kolding Boldklub? Den var der ikke. Sjovt nok sad denne skribent på tribunen og tænkte...... hvor blev frisparkene af? Nogle gange må man godt lave et professionelt frispark ude på banen. Dem var der ikke mange af. Fodbold er et fysisk spil. Den, der gemmer sig, opnår sjældent noget som helst. På dagen var der for mange KB'ere, der gemte sig. Er de ikke i form? Denne skribent hører på vandrørene, at mange ikke træner godt nok, rigeligt nok. Kan det virkelig passe?

Martin Hedeager Jensen scorede til 1-2, mens det var Merusic, der lavede målet til 2-3.