sportK - torsdag den 21. september 2022 23.30 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ken Jepsen (c)  

Kolding IF's kvinder ude af pokalen
FORSVAR : Man skal angribe de andres mål. Men man skal også forsvare sit eget
  

Fodbold Kvindeliga-pokalen, FC Thy-Thisted-Kolding IF 4-3 (0-1)

Solveig Andersen bragte Kolding IF foran 1-0 på et mål scoret lige inden pausen. Godt at gå til pause med. Sådan noget kan give vinger. Men det var nu hjemmeholdet, der fik flest vinger, og så stod det pludselig 2-1 til FC Thy-Thisted.

- Det tog desværre kun 4-5 minutter, sagde cheftræner Jesper Bisgaard efter kampen.

Men Ea Rasmussen skabte spænding igen, da hun udlignede til 2-2 på et straffespark.

- Her var det os,. der dominerede. Vi var i teten. Desværre blev det 3-2 til dem, hvorefter vi satsede. Det skal man jo gøre. Desværre med det resultat, at Thisted bragte sig foran 4-2. Sofie Hornemann fik reduceret til 3-4, men det var for sent, sagde en ærgerlig cheftræner.

- Vi spillede en rigtig flot første halvleg, hvor vi spillede rigtig flot fodbold. Vi var kort sagt det bedste hold. Vi skabte også gennem hele kampen flere muligheder end Thisted, der f.eks ikke have meget mere end halvanden mulighed før pausen. Men vi må erkende, at vi manglede rutinen og dygtigheden i mange situationer. Nu skal jeg have samlet holdet op inden turneringskampen på lørdag mod Fortuna Hjørring. Fortuna, som er et anderledes spillende hold end Thisted, som sender mange lange bolde fremad og kan støtte sig meget til de to farlige Malene Sørensen og Rikke Dybdahl, lød det afsluttende fra Jesper Bisgaard.

Kampen lørdag er hjemme på Autocentralen Park 13.00. Og den er vigtig. Kolding IF og AGF ligger i bunden med hver et point. Der er tre point op til FC Nordsjælland, der ligger på den sjetteplads, som i sidste ende giver adgang til slutspillet. FCN møder lørdag HB Køge, og her får de sikkert ikke noget. Så det er Kolding IF's chance for at komme længere frem og få kontakt til holdene over stregen.

Men svært bliver det, og Fortuna er absolut klare favoritter !