sportK - tirsdag den 20. september 2022 22.00 - tekst & friskt foto Ole Sørensen (c)  

NI kort på Mosevej
EN 'KORT'-KAMP : Der var mere tænding end godt fodboldspil, da KB tog imod Dalby
  

Fodbold serie 2, Kolding B-Dalby G&IF 3-0 (2-0)

Et lokalopgør er altid en kamp med masser af fight, intensitet og tænding. Somme tider lidt for meget tænding..

- Vi havde inden kampen talt om at finde det rigtige spændingsniveau. Vi skal være tændte - men ikke overtændte. Og det falder lidt sammen for os efter det første gule kort.. om det så var fortjent eller ikke. Og så kogte det desværre over derfra. Der blev sagt en masse ting.. tåbelige ting. Det kan vi ikke snakke os fra, erkendte Dalby-træner Rasmus Gath efter sidste fløjt.

Og ret havde han..! Dalby måtte endda efter tre gule og to gult/røde kort spille kampens sidste ti minutter syv imod elleve. Hvis jeg ellers fik talt rigtigt, så blev der i kampen givet tre kort for grove frispark - de sidste seks var for at bruge mund. Og det var ikke noget, som aftenens dommer Julie Alsbro Thomsen denne aften på nogen måde fandt sig i, som flittigt valgte at dykke i lommen efter advarsler.

- Vi vidste jo godt, at det nok ville blive sådan en kamp i aften. Vi havde på forhånd snakket om at vi skulle holde hovedet koldt - og det lykkedes nogenlunde for os, sagde KB-træner Samim Kohestani.

Han så Jesper Iversen og Christian Kruse score før pausen. Og så også i første halvleg sin målmand Tobias Platenkamp have en flot redning på et Dalby-frispark ved stillingen 1-0. Dagens sidste mål for de blå blev scoret af Taid Husejnovic i holdets store overtal i kampens slutfase.

- Anden halvleg var forfærdelig, efter det ellers havde været meget lige før pausen. De får det brag af et langskudsmål til 1-0 - og vores keeper har lige selv sagt, at han har andel i deres andet. Men efter pausen bliver det jo helt åndssvagt med de gule kort, som ødelægger kampen for os selv, sagde en noget ærgerlig Dalby-træner Rasmus Gath.

- Vi fortjener ikke at ligge i bunden af tabellen, så ja, det var en seks point-kamp i aften. Hvis vi tabte var vi et bundhold. Med de tre point er vi nu i stedet på fjerdepladsen med en kamp i hånden, så vi kan sagtens være med endnu. Vel at mærke med et ungt hold, der har fremtiden foran sig, roste KB-træner Samim Kohestani.

Begge hold spiller igen lørdag eftermiddag. KB møder Tønder SF hjemme på Mosen, mens Dalby er på en svær opgave ude imod topholdet Sønderborg Fremad.