sportK - onsdag den 9. november 2022 20.45 - tekst & friskt foto Ole Sørensen (c)  


Jubel efter Lasse Amstrup's mål til 4-2

KIF's U17 drenge 'moste' ligaholdet SønderjyskE ud af pokalen
HATTEN AF !! : KIF er en runde videre i pokalen på fight, vilje - og på
at være et bedre fodboldhold !

  

Fodbold U17 drenge DBU Jylland pokal, Kolding IF (1.div)-SønderjyskE (liga) 4-2 (2-2)

KIF's U17 drenge gjorde onsdag aften, hvad der for en måned lige akkurat kiksede for klubbens U19 hold imod samme ligaklub - nemlig at sende SønderjyskE ud af DBU's Jylland pokal. Mens U19 'faldt' efter straffesparksafgørelse, så klarede klubbens 'unge' sagen i ordinær kamp på simpelthen at være et bedre fodboldhold. Og dermed vende den daglige turneringsafstand mellem liga og 1. division på hovedet.

Den afstand fandt i hvert fald jeg aldrig. For det var lige omvendt..! Især i anden halvleg var der en kæmpe forskel på de to hold, hvor KIF jagtede alle bolde og gav ingen ro til SønderjyskE's spilopbygning. I stedet var det hjemmeholdet, der skabte chancerne og i den sidste ende vandt fuldt fortjent. Faktisk kunne sejren let være blevet større, uden at SønderjyskE ville kunne brokke sig voldsomt.. !

- Vi kom ud fra start med masser af energi og fuld tryk på og scorede allerede inden der er gået et minut. De udlignede så til 1-1 på et lidt ærgerligt mål, inden vi igen gjorde det til 2-1, begge mål scoret af Omar Sheik Ali. Men desværre fangede de os så på en omstilling lige inden pausen og udlignede til 2-2, fortalte KIF-træner Esben Jensen.

Før det som nævnt blev KIF's anden halvleg.

- Vi fik et gult kort lige før pausen og skulle koncentrere os om at lukke af i de ti minutters udvisning. Men efter vi igen blev fuldt hold, så dominerede vi dem jo fuldstændigt. Og det er en fantastisk fornemmelse, for det er jo altså et elitehold, vi møder.

Og så har KIF i Omar Sheik Ali en fantastisk angriber på vej. I lørdags scorede han tre imod Hobro i turneringen - i aften scorede han med sit tredje mål også til 3-2, før Lasse Amstrup definitivt lukkede kampen med sit mål til 4-2 ti-tolv minutter før tid.

- Alle gør det fremragende i dag, også vores indskiftere, der godt nok ikke fik så meget spilletid. Men det var nu kun fordi, at det var svært at pille nogen ud - for alle spillede en flot kamp, roste Esben Jensen.

Og så skulle vi hurtigt gøre plads for KIF's årgang lige under, U15-drengene, der ligeledes i DBU Jylland pokalen på samme bane skulle møde en ligamodstander i Esbjerg fB. Og vandt 3-2 !!

Der er godt nok grøde i KIF's ungdom... Respekt..!!!