sportK - lørdag den 19. november 19.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  


KIF's dobbelte målscorer Paul Ngongo (længst til højre)

Flot af Kolding IF i en svær udebanekamp i København
NGONGO : Paul Ngongo er gammel Frem-spiller. Han var nådesløs mod sin gamle klub
  

Fodbold 2. division, BK Frem-Kolding IF

Det var efterårets sidste kamp. Og det har altid været én af de hårdere opgaver at vinde i Valby Idrætspark. Det stadion har en lang og glorværdig historie. Men den historie så Kristoffer Wichmanns tropper nu stort på. Alt blev afgjort i første halvleg. 3-0 stod det pausen. Sebastian Denius scorede et af målene på straffespark. Stensikkert. Men hvem scorede de to andre? Det gjorde såmænd den tidligere Frem-spiller Paul Ngongo. Han var nemlig nådesløs mod sin gamle klub, som jo netop var den klub han skiftede fra, da han kom til Kolding IF. To gange lynede han før pausen. Først efter to minutter, mens han ventede til lige før pausen med målet til 3-0. Flot Ngongo.
Frem fik reduceret i anden halvleg. Men ingen fare her. Kolding IF kørte kampen og sejren hjem stille og roligt.

Cheftræner Kristoffer Wichmann var rigtig godt tilfreds med sit hold.

- Vi kørte den sejr sikkert hjem. Vi lagde især i første halvleg et godt tryk på dem, og jeg mener bestemt, at vi har rykket os rigtig meget som gruppe. Det arbejde skal vi fortsætte, og jeg er sikker på, at vi bliver endnu stærkere i foråret. Der venter mange kampe endnu, og selv om vi har syv point op til en andenplads, er vi overhovedet ikke tabt. Vi skal møde alle holdene i top-seks flere gange, så det er op til os selv. Vi har måske manglet noget kynisme i nogle kampe. Vi tabte 1-2 i Esbjerg. Esbjerg havde vel tre skud på mål. Vi tabte knebent til Aarhus Fremad, der scorede til sidst. Jeg føler mig sikker på, det bliver vort forår, hvor vi bliver rigtig svære at have med at gøre, lød det fra Wichmann.
 

Der trænes to uger mere. En test venter inden spillerne bliver sendt på ferie i fire uger. Og når de kommer tilbage, testes de igen. Ud fra testene lægger Wichmann og trænerteamet så en plan over, hvordan træningen skal foregå indtil turneringsstarten den 11. marts hjemme mod Brabrand.

SportK.net ønsker alle omkring Wichmann en glædelig jul og et godt nytår.

 
 


stilling er lånt fra flashscore.dk

KAMPEN I TAL
19. november 2022
2. division
BK Frem-Kolding IF 1-3 (0-3)
           
      0-1 Paul Ngongo 3.
25. Valdemar Frahm        
      0-2 Sebastian Denius (str.) 26.
40. Mathias Bonde        
        Thomas Mikkelsen 40.
      0-3 Paul Ngongo 45.
           
        Mike Vestergaard 55.
61, Hocine Derrar 1-3      
        Patrick Tjørnelund 68.
88. Isak Tånnander