sportK - lørdag den 19. november 18.15 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Det er altid godt at slå Brøndby. Så det gjorde Kolding IF så
VARSEL ? : Søndag spiller de to klubbers ligahold. Nu har ligaholdet i hvert fald set,
at Brøndby kan slås

  

Fodbold U18 pige DM, Kolding IF-Brøndby 2-1 (2-0)

Kolding IF og Brøndby har mødt hinanden adskillige gange på kvindesiden. SportK.net ved ikke, hvem der har vundet flest gange. Men vi ved en anden ting. Kolding IF kvinderne elsker at slå Brøndby. Derfor kom denne sejr i efterårets næstsidste kamp også meget belejligt. Men Kolding IF kan nu ikke hvile på laurbærrene, for der venter endnu en kamp her før julepausen, og den foregår i København næste lørdag mod BSF.

Cheftræner Jesper Gejl Larsen havde en spiller, som blev kampafgørende.

- Sara Amby Kristensen er et godt sted i øjeblikket og scorede vore to mål, lød det fra cheftræner Jesper Gejl Larsen, som altid stiller ganske store krav til sit hold, hvilket han også skal. Han var godt tilfreds. Men der var også ting, han mener kan rettes til.

- Der er vel 25 minutter i første halvleg, hvor vi var rigtig, rigtig gode. Men ellers mener jeg, at vort første pres lå rigtigt, mens vort andet pres lå forkert. Vi endte med mange gange at stå og kigge fodbold. Vi tillod for meget. Vi fik en skidt start efter pausen men bider os fast og vinder fortjent, sagde Jesper Gejl Larsen.