sportK - lørdag den 19. november 18.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

U17 drengene sluttede også efteråret af med en sejr
STENSIKKER : Sikker sejr og god afslutning på efteråret, som også indeholdt en eliminering af Sønderjyskes ligahold i pokalen
  

Fodbold U17 drenge division, Kolding IF-Næsby 3-0 (2-0)

Lasse Amstrup og Chance Bashende sørgede for målene i første halvleg, mens det var altid målfarlige Omar Sheik Ali, der fik lov til at score efter¨årets sidste mål. Den sikre sejr fik målscoren op i det positive niveau (28-26) , og med udvikling, holdet er inde i, ligger der garanteret mange flere point og venter på Kolding IF i foråret.

Cheftræner Esben Jensen udtrykte stor tilfredshed med sit hold. Han fremhævede især den sidste periode.

- Vi slutter rigtig godt af. Vi slog Sønderjyske fra ligaen ud i pokalen, slog Hobro og fik 1-1 imod stærke Viborg. Og i dag holdt vi nullet. Såvidt jeg lige husker, er det anden gang i efteråret. I dag kørte det, da vi fik skubbet frem, og jeg synes, vi styrede anden halvleg. Så vi kørte sejren suverænt hjem. Vi har virkelig rykket os som hold og også individuelt, lød det fra cheftræner Esben Jensen.

Også hans hold/spillere skal med på træningslejr til foråret, så man kører videre med træningen frem til den 9.12, hvor man får fire uger fri. Selvfølgelig med et træningsprogram med hjem.

Vi ønsker også U17 holdet en glædelig jul og et godt nytår.

stillingen er lånt fra dbu.dk