sportK - lørdag den 26. november 2022 17.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ken Jepsen (c)  

Nederlag i Farum. Men KIF kvinderne har endnu er par skud i bøssen
SKADE ? : Solveig Eenemark Andersen måtte lade sig udskifte allerede efter 24 minutter
  

Fodbold Gjensidige Kvindeligaen, FC Nordsjælland-Kolding IF 1-0 (1-0)

Kolding IF havde et klart mål for sæsonen. Det vigtigste i første omgang var, at man kvalificerede sig til slutspillet i foråret. Det mål kunne man indfri i efterårets næstsidste kamp ude mod FCN. Et enkelt point ville gøre det.

Det lykkedes så ikke. FCN´s Karen Knudsen scorede til 1-0 omkring den halve time, og 1-0 blev også kampens resultat. Allerede i morgen kan Jesper Bisgaards tropper sikre slutspillet. Men hertil kræves hjælp. AGF ligger lige nu med 11 point mod Kolding IF's 15. AGF spiller i Køge mod de danske mestre HB Køge. Her bør HB Køge vinde. Og så er sagen klar. Vi ser.

Cheftræner Jesper Bisgaard ærgrede sig.

- Jeg synes ikke, vi så ud til at være der i første halvleg. Og vi kom jo også bagud. Ved målet lå anfører Sofie Riis desværre i græsset med næseblod og så manglede hun bagude. Men vi gav for meget væk før pausen. Det blev meget bedre efter pausen. Vi kom længere frem, og især de sidste 20 minutter var vi godt med. Men der var få chancer til begge hold, så nu må vi håbe på HB Køge søndag, lød det fra en skuffet cheftræner.

Han sendte Sofie Lybæk, Julie Tenfjord Sørensen, Sofie Karsberg og Signe Boysen på banen i anden halvleg.
Der var gule kort til Ea Rasmussen og Laura Høgh Faurskov.