sportK - torsdag den 12. januar 2023 18.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Nicki Zimling forlader Kolding IF
    

37 årige Niki Zimling er tabt for Kolding IF Fodbold. Det skriver klubben på hjemmesiden. Zimling, der nåede at være i Kolding IF i 3½ år, skifter arbejdet i Kolding IF ud med et cheftræner job for aarhusianske AGF. Her skal han stå i spidsen for denne klubs U19 liga drengehold. Og som han selv udtaler til hjemmesiden, så har han altid ønsket at gå trænervejen.

Zimling havde mange kasketter i Kolding IF. Han nåede at være sportschef, transitions træner, hvor han var med til at lette den svære overgang fra ungdomsspiller til senior. Og så var han også aktiv på banen for holdet i 2. division.

Han har repræsenteret Danmark på U16, U17, U19, U20 og U21 landsholdene. Han var også en kort overgang på det danske A-landshold. Som aktiv spillede han bl.a. for Brøndby, Sønderjyske og FC Mainz 05 i Bundesligaen.

Mikkel Jespersen, som er en del af truppen på 2. divisions holdet, overtager nogle af Niki Zimlings arbejdsgange. Mikkel Jespersen skal således fremover være spillende assistenttræner for klubbens hold i 2. division