sportK - lørdag den 4. februar 2023 15.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen / KIF's web (c)  

  

Fem Kolding IF kvinder udtaget til landshold. Signe Boysen skifter til OdenseQ
    

Kolding IF Women

Kolding IF Kvinder står godt rustet til forårets kampe. Ikke mindst på den vigtige keeperpost.

Klubbens nye keeper Laura Worsøe er udtaget til det danske A-landshold, som i februar deltager i turneringen 'Tournoi de France'. Her møder Danmark Frankrig, Norge og Uruguay. Første kamp er den 15. februar mod Frankrig.

Turneringen er et led i forberedelserne til VM, der afvikles fra den 20. juli i Australien og New Zealand.
 


(foto : Kolding IF)

Også på U23 landsholdet er der bud efter spillere fra Kolding IF. U 23 landsholdet spiller i perioden 15.-22. februar to testkampe mod Finland, og i truppen er der fire spillere fra Kolding IF. Keeper Sofie Grøn og markspillerne Ea Rasmussen, Sofie Thrane Hornemann og Mille Jusjong er alle med..

AFGANG

26 årige Signe Boysen er skiftet til OdenseQ. Hun har ikke fået voldsomt mange spilleminutter på kvindeligaholdet i efteråret, men det vil hun uden tvivl få i OdenseQ, som i dette forår skal spille om kvalifikation til Kvindeligaen. Til det formål skal odenseanerne bruge en spiller, der ved, hvor målet er. Og det gør Signe Boysen, sin unge alder til trods.

En god gang rutine efter omkring 130 kampe på højeste plan på klubholdet samt kampe på U19 landsholdet. Plus en masse scoringer.

SportK.net ønsker Signe Aagaard Boysen held og lykke i den nye klub.


(arkivfoto : sportK)