sportK - fredag den 10. februar 2023 19.00 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Kolding IF tabte sidste test før afrejsen søndag til Tyrkiet
KLART ! : Sønderjyske virkede meget mere afklarede
  

Fodbold testkamp herrer, Kolding IF (2. div)-Sønderjyske (1.div) 0-4 (0-2)

Det var som ikke fordi Kolding IF sparede på kræfterne. Men det virkede som om, at gæsterne var meget mere afklarede i deres spil. Det, de lavede inde på banen, så nemmere ud. Ganske enkelt. Og så havde de en meget opsat og giftig angriber i Emil Frederiksen, der lavede et vaskeægte hattrick, eftersom han var mester for Sønderjyskes første tre scoringer. Det fjerde og sidste mål scorede islændingen Orri Oscarsson.

Cheftræner Kristoffer Wichmann var ikke tilfreds.

- Jeg mener, at det var en joke, at Sønderjyske fører 2-0 ved pausen. Vi blev straffet på vore fejl, men i anden halvleg halter vi bagefter. Kampen i dag var et wake-up call, for vi klarer os ikke godt på de fysiske parametre. Og den der med, at Sønderjyske er mere klar og parat end os, fordi de er længere fremme (Sønderjyske starter forårsturneringen næste søndag ude mod Næstved, red.), det holder ikke, lød det fra Wichmann.

Han brugte 18 spillere i kampen plus to keepere. Alle fik deres spilletid. Også den nyeste i truppen, Asger Beck.

- Jeg synes, han gjorde det ganske fint. Udmærket indsats af ham, roste Wichmann.

AFREJSE

Søndag er der så afrejse til Tyrkiet og træningslejr ved feriebyen Antalya.

- Her skal vi træne en masse. Vi skal være sammen og hygge os og lære hinanden endnu bedre at kende. Og så er der arrangeret to testkampe. Vi skal møde et hold fra Serbien samt et hold fra Letland, FK Auda, som ligger pænt til i den bedste lettiske række. Vi bor på et fint hotel, og har rådighed over fine baner, sagde Kristoffer Wichmann, der har 21 spillere og to keepere med på turen.

JORDSKÆLV

For lige at berolige folk........: De fleste har vel læst og hørt om de frygtelige jordskælv i Tyrkiet og Syrien, som har slået nu over 20.000 mennesker ihjel. Antalya ligger cirka 1500 kilometer væk. Så der er ingen fare.

Når Kolding IF kommer hjem igen har holdet endnu to testkampe, før sæsonen starter den 11. marts med en hjemmekamp mod Brabrand..