sportK - torsdag den 9. marts 2023 16.15 - tekst Michael Juncher - arkivfoto Ole Sørensen (c)  

Et chok: Cheftræner for Kolding IF's kvinde ligahold Jesper Bisgaard er blevet fritstillet. Og dermed færdig i klubben
UVENTET : Der er ikke så lang tid til slutspillet starter. Dette er en skidt forberedelse !
  

Det er rigtig skidt tidspunkt, Kolding IF har besluttet sig til at fritstille den hidtidige cheftræner Jesper Bisgaard. Slutspillet, som holdet har kvalificeret sig til, starter lige ind i april. Men nu bliver det med en anden på posten, idet assistenttræner Jeppe Abel får ansvaret for holdet.

Abel har en tre ugers tid til at lære spillerne endnu nærmere at kende. Nu er det ham, der har ansvaret. SportK.net ønsker ham selvfølgelig held og lykke. Men det ser ikke nemt ud. Grunden til at det er kommet hertil er, at Jesper Bisgaard fik et tilbud fra sin anden arbejdsgiver, IBC. SportK.net har prøvet at rette henvendelse til nogle folk i klubben for at få mere at vide. Blandt andet har vi forsøgt teknisk chef Frederik Lund Men uden held. Jesper Bisgaard ville dog gerne snakke med os. Og her er hans reaktioner.

- Da jeg blev cheftræner, gik jeg på halv tid på IBC for at nå det hele. Nu har IBC det svært og er pressede på folk. Så de gav mig muligheden for at komme på fuld tid fra efteråret. Det vendte jeg lidt og sagde ja tak. Derefter opsagde jeg min kontrakt med Kolding IF. Min opsigelsesperiode er tre måneder, så jeg kunne godt have kørt foråret færdigt med kvinderne. Men klubben fritstillede mig, så jeg fik ikke lov til at gøre mit arbejde færdigt, hvilket jeg gerne ville. Dette her har absolut intet med pigerne at gøre, og jeg vil ønske dem held og lykke fremover. Vi har været på en god rejse sammen, lød det fra Jesper Bisgaard tidligt torsdag.

Om det er rygte eller ej, så har sportK.net erfaret, at Jesper Bisgaard end ikke får lov til at sige farvel til spillerne. Ærligt talt.. vi vælger at tro, at det en "and". Sådan siger man ikke farvel til hinanden. Det ville være ganske uhørt. Og nede på barnestadiet!

SportK.net og specielt denne skribent ønsker Jesper Bisgaard god rejse videre. Og siger TAK for et til alle tider godt og behageligt samarbejde.

Samtidig også held og lykke til den nye træner Jeppe Abel.