sportK - torsdag den 16. marts 2023 11.30 - tekst Michael Juncher - foto lånt fra Kolding IF's web  

Jeppe Abel er ny cheftræner for Kolding IF's kvindeligahold
NY.. OG DOG.. : Abel var assistent under Jesper Bisgaard og kender spillerne
  

Den 34 årige Jeppe Abel er ligakvindernes nye cheftræner, efter at Jesper Bisgaard blev fritstillet sidste uge. Abel er til daglig efterskolelærer på Efterskolen ved Nyborg og bor i Odense. Hans trænererfaring er ganske bred.

- Det er fedt at være fodboldtræner, og jeg har vel været i faget i de sidste tyve år eller så. Jeg startede i Varde, siden kom jeg til OB, hvor jeg var assistent på U18 pige DM. Derfra rykkede jeg til OdenseQ, hvor jeg var træner for U18 og U16 pigerne. Og endelig kom jeg så til Kolding IF som assistent for Jesper Bisgaard, fortæller Jeppe Abel, der også nævner, at han via sine mange år i trænerfaget har fået et stort og bredt netværk.

- Jeg er blevet taget godt imod af kvinderne som deres nye cheftræner, og jeg har selvfølgelig en fordel i at kende dem godt via samarbejdet med Jesper. De viser en god energi til vore træninger, og jeg synes, vi ser gode ud. Jeg kommer ikke ind og skal revolutionere noget og lave en hel masse ting om. Skal der laves om bliver det kun småting. Som jeg ser det, så er vores force bl.a., at vi er gode på kuglen, lyder det fra Jeppe Abel, der får sin officielle "debut" i København på lørdag, hvor hans hold møder Brøndby.

- Brøndby tabte jo sin pokalkvartfinale til Fortuna Hjørring, så det blev dem, vi skal møde. Det ville nok have passet os bedre at møde Fortuna, for netop Brøndby er vor første modstander i slutspillet. Men sådan er det, slutter Jeppe Abel.

Der trænes mandag, tirsdag, torsdag og fredag, mens der også er en ugentlig gang morgentræning.