sportK - lørdag den 18. marts 2023 16.30 - tekst Michael Juncher - friskt foto Ole Sørensen (c)  

Kolding Boldklub tabte den sidste test før premieren
DØENDE MINUTTER : Aabenraa scorede kampens enlige mål i overtiden
  

Fodbold testkamp, Kolding Boldklub-Aabenraa 0-1 (0-0)

Det var de blås sidste test før premieren næste lørdag 14.30 i Horsens mod Horsens Freja.

Cheftræner Jes Bekke var sådan set udmærket tilfreds med sine spillere.

- Jeg mener faktisk, at vi var det bedste hold. Vi havde gode chancer og forsøg på stolpen. Mens Aabenraa vel intet havde udover den mulighed til sidst. Jeg er derimod noget sur over, at vi giver dem et dumt frispark så sent i kampen. Det var der ingen grund til. Det kan så være en reminder om, at spillerne skal lære, at en kamp varer 90 minutter plus tillægstid. Skal jeg sætte nogle få ord på kampen kunne det blive, at operationen lykkedes, men patienten døde, sagde Jes Bekke.

Vi spurgte ind til, om han mener, han har holdet klar til premieren, og her var han ganske klar.

- Som jeg ser det, så er truppen stort set helt klar. Der kan være lidt diskussion om en enkelt spiller eller to. Men jo. Holdet er stort set klar, mente han.

Det var en meget fysisk betonet kamp, hvor det var tydeligt, at spillerne er i god form. Der blev gået ind i duellerne med hjertet og for fuld skrald. Og fysikken kommer også til at spille en rolle næste lørdag.

- Horsens er et meget fysisk betonet mandskab, som benytter sig af nogle standarder. Det skal vi passe på og samtidig være parat til at gøre ondt på dem den anden vej, sluttede cheftræneren, der ikke har nogle skader af betydning i sin trup.