sportK - lørdag den 20. maj 17.15 - tekst Ole Sørensen & friskt foto Ole Sørensen (c)  

En uafgjort kamp med fire vindere
SCENARIE : Spiller Esbjerg og Aarhus Fremad også uafgjort i morgen, så har runden
heller ikke haft nogen tabere...

  

Fodbold 2. division, Kolding IF-B.93

Hvide fest og farver sidste weekend i 5-1 sejren over B.93 på Østerbro - noget, en tætpakket Autocentralen Park med over 3.100 tilskuere håbede på kunne fortsætte som i lørdagens 'returopgør'.

Det kunne de ikke..! Københavnerne havde læst på lektien..!

De første 45 minutter lignede nemlig på ingen måde sidste weekend's klare overlegenhed til KIF. Måske manglede den karantæneramte Sebastian Sommer - i hvert fald var noget anderledes. Det voldsomme pres på alle bolde var lidt væk - og det gav gæsterne både tro og plads. Det blev på ingen måde bedre af, at KIF's topscorer og 'målræv' Thomas Jespersen måtte udgå allerede efter tolv minutters spil efter en alt for hård duel med den tidligere KIF'er Ahmed Daghim.

Inden da var det tæt på at gå galt for KIF allerede efter seks minutters spil, da et hurtigt B.93-kontraløb endte i en friløber til Jeppe Erenbjerg, som dog måtte se KIF-målvogter Christoffer Petersen klare situationen med en fodparade. Ellers måtte gæsterne de første 45 minutter nøjes med to afslutninger fra distancen af Jeppe Erenbjerg og Tammer Berry, som begge endte med parader af Christoffer Petersen.

I den modsatte ende havde KIF faktisk fortjent bedre end 0-0 ved pausen. Omkring den halve time ville holdet gerne havde haft et straffespark, da en afslutning fra Mike Vestergaard endte på hånden af

en forsvarsspiller - sekunder senere havde KIF et hovedstød, der sneg sig lige ved siden af mål. Og halvlegen sluttede med et brag på stolpen fra 100-kamps jubilaren Christian Kudsk, så der var absolut muligheder for den KIF-føring, der desværre ikke kom før pausen.

TO MÅL PÅ TO MINUTTER

Den kom til gengæld fem minutter efter pausen efter en lidt kikset indøvet hjørnesparksfinte. Jo finten var god nok, men Sebastian Denius (?) gled i den afslutning, der i stedet endte som en målgivende aflevering til Christian Vestergaard, som scorede til 1-0 fra tæt hold via stolpen. En føring, der blot holdt to minutter..!

KIF rodede sig ind i et tåbeligt boldtab på nærmest hjørnesparkspletten, hvor bolden blev snuppet og sendt på tværs af banen til en helt udækket Jeppe Erenbjerg, som havde alt for let ved at flugte bolden i nettet med en behersket inderside. 1-1 - og så var vi lige vidt..! Ti minutter senere var et afrettet indlæg fra omtrent baglinjen tæt på at snyde alt og alle - men heldigvis for en prisgivet Christoffer Petersen tog bolden stolpen og røg i spil igen.

Derfra var der afslutninger fra begge sider. Tammer Berg for gæsterne - Thomas Mikkelsen og Christian Kudsk for KIF. Men med ti minutter tilbage på stadionuret blev det tydeligt, at kampen nu ikke handlede om at vinde - men om ikke at tabe. Begge hold forsvarede gerne med alle mand ventende midt på egen halvdel, før kampen blev løst lidt op i slutminutterne hvor KIF igen pressede på. Men nærmere end et brag på overliggeren fra indskiftede Jacob Torp kom ingen af holdene. Så det blev ved 1-1 - og et point til hvert hold.

Men nøj, hvor havde en ny sejr lunet for KIF. Og når den nu ikke kom, så må regnestokken nærmest i gang for at regne ud, hvad det bedste resultat i Esbjerg i morgen vil være. Og når der så er sat to streger under kendsgerningerne efter det opgør, så kommer Thisted på besøg på Autocentralen Park på fredag aften.

Hér kan KIF nærmest med garanti ikke bruge et eventuelt uafgjort resultat til noget som helst...!
 


Spillerundens opgør i oprykningsspillet :


lørdag 14.00 : Kolding IF-
B.93 1-1 (0-0)
søndag 14.00 :
Thisted FC-AB
søndag 15.00 : Esbjerg fB-Aarhus Fremad

 frisk stilling lånt fra flashscore.dk

KAMPEN I TAL
20. maj 2023
2. division oprykningsspil
Kolding IF - B.93 1-1 (0-0)
TILSKUERE : 3.107
           
        Ahmed Daghim 7.
22. Dalton Wilkins        
41. Christian Kudsk        
        Emmanuel Ogude 40+3
           
51. Christian Vestergaard 1-0      
      1-1 Jeppe Erenbjerg 53.
77. Paul Ngongo        
        Jacob Egeris 78.