sportK - torsdag den 25. maj 2023 21.45 - tekst & arkivfoto Ole Sørensen (c)  

De unge 'kørte den hjem' for KIF
UNDER PRES : NØJ, hvor var den sejr vigtig for KIF..!
  

Fodbold jyllandsserie 1, Horsens fS-Kolding IF 0-1 (0-1)

KIF er i knibe i bunden af jyllandsserie 1 efter en stribe knebne nederlag og en stormflod af skader til stamspillere. Derfor har nye, unge spillere mere og mere måttet tage ansvar på sine skuldre - og det gav gevinst torsdag aften i Horsens..

- For jeg er en stolt træner, der kan give hele holdet en kæmpe ros for at 'rykke sammen i bussen' og fyre sådan en kamp af. Oveni vores lange række af skadede spillere måtte vi allerede efter blot tre minutters spil nu også lægge Søren 'Zachi' Zachariassen til, som ikke kunne fortsætte kampen. Men vi havde på forhånd lagt en god plan, som alle troede på - og hvor et fantastisk sammenhold fik kørt kampen hjem med en imponerende energi, fortalte en stolt KIF-træner Michael Krogh efter sidste fløjt.

Han så Rasmus Jæger score kampens enlige mål midt i første halvleg fra nærmest midten af gæsternes banehalvdel, da han så hjemmeholdets keeper havde forvildet sig for langt ude af sit mål.

- Jæger lobbede simpelthen bolden over ham - og det mål blev det jo så ved. Vi var godt nok under pres i perioder - men hér stod vores målmand Mikkel Husted en pragtkamp og fik dem holdt fra scoringer, roste Krogh.

Stillingen herunder fortæller bedst, hvor hårdt brug KIF havde for de tre point. Og som får en ny chance allerede igen på mandag 2. pinsedag 11.00, hvor Bredballe gæster Metropolis Arena. Ny sejr hér, og alting ser straks lysere ud...!


(redigeret) frisk stilling lånt fra dbu.dk